Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

Jön az iskolakezdés – Nagy bejelentést tett a magyarországi Tesco


Kínálatában több mint 3 millió füzettel, 100 ezer táskával és tolltartóval, valamint közel 1 millió darab írószerrel várja a Tesco a vásárlókat az őszi iskolakezdés alkalmából.

Fotó: Getty Images

A választékban éppúgy megtalálhatók a népszerű filmek szereplőit ábrázoló tanszerek, mint az áruházlánc sajátmárkás, színes, dizájnos termékei. A Tesco munkatársai családjainak is megkönnyíti ezt az időszakot azzal, hogy az iskolás korú gyerekeket nevelőknek pénzügyi támogatást, az első osztályos gyermekek szüleinek az oktatás első napjára pedig extra szabadnapot biztosít – írja az áruházlánc közleménye.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a szeptember 1-i iskolai becsengetésig, amire a Tesco idén a normál készlet több mint kétszeresével készül.

EZ ÖSSZESEN 4,1 MILLIÓ DARAB TANSZERT JELENT, BELEÉRTVE A FÜZETEKET, TÁSKÁKAT, TOLLTARTÓKAT ÉS ÍRÓSZEREKET.

A legnépszerűbbek között vannak a Marvel, a Disney, a Harry Potter és a Jurassic World hőseivel díszített termékek. Míg a felső tagozatos és középiskolás diákok kedvence a Tesco Fashion sajátmárkás termékvonal lehet ragyogó színeivel és dizájnelemeivel. Az idén is hostessek segítenek eligazodni a kevésbé rutinos vásárlóknak, akiket augusztus második felétől kereshetnek az érdeklődők országszerte 46 áruházban.

A Tesco tapasztalatai szerint a legforgalmasabb időszak augusztus 20. után indul, de nem érdemes a vásárlást az utolsó hetekre hagyni, mert az áruházláncnál egész hónapban elérhetők kedvező ajánlatok, amelyeket a heti akciós újságokban, valamint az iskolaszezonos katalógusban is közzé tesz.

Idén sem feledkeznek meg arról, hogy nem csak vásárlóik, hanem munkatársaik között is sokan készülnek az iskolakezdésre, ezért szeretnék megkönnyíteni ezt az időszakot kollégáik és családjaik részére. Magyarországon több mint 4375 „tescós szülő” van, akik közül közel 2300-an iskoláskorú gyermeket nevelnek. Ők idén is kapnak pénzügyi támogatást az iskolakezdéshez.254 első osztályos gyermek szülei pedig ezúttal is extra szabadnapot vehetnek ki az oktatás első napjára, hogy ott lehessenek gyermekük életének egyik fontos eseményén
– mondta Szigeti Barbara, a Tesco Magyarország HR-vezetője.