Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Jön a magyar Cartoonito: ezekkel a műsorokkal érkezik a gyerekeknek szánt új csatorna


Thomas, a gőzmozdony, Lucas, a pók, Musi-musi és a gombácskák, Bébi bolondos dallamok és Batwheels – ezekkel a címekkel indul a magyar Cartoonito, írták a közleményben.

Fotó: divany.hu

A WarnerMedia szeptember 1-jén régiónkban is bevezeti óvodásoknak szóló márkáját. A gyerekeket játékosan tanító és szórakoztató Cartoonito a Boomerangon kap helyet, első körben napi hat órában. Az Egyesült Királyságban önálló csatornaként indult Cartoonito az Egyesült Államok után többek közt Magyarországra is megérkezik.

Jön a gyerekek kedvenc gőzmozdonya

A Cartoonito kínálatának gerincét olyan jól ismert franchise-ok kicsiknek szóló sorozatai alkotják, mint a Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony-kalandok vagy a Bébi bolondos dallamok. Ezeket egészítik ki új animációs sorozatok, például a Musi-musi és a gombácskák; a Lucas, a pók vagy a Batwheels. Az erőszakmentes tartalmak nemcsak lekötik a kicsiket, de fejlesztik kreativitásukat, együttérzésre és elfogadásra ösztönzik őket.

Sztárparádé a gyerekeknek

Hazánkban már az indulástól kezdve az új arculattal látható a Cartoonito, amely négy barátságos figura köré épül. Nito, Glob, Wedge és Itty kalauzolják el a gyerekeket a mindennap 8-tól 14 óráig jelentkező műsorok között, amelyek közül a Thomas, a gőzmozdony, a Bébi bolondos dallamok és a Musi-musi indul szeptemberben. Októberben a nézők megismerhetik Lucast, a pókot és barátait, később pedig szuperhőstanonc járművekkel száguldozhatnak a Batwheels című szériában.

A Cartoonito európai, közel-keleti és afrikai bevezetése jelentősen növeli a márka nemzetközi jelenlétét, és megerősíti elkötelezettségünket az óvodáskorú közönség iránt. A Cartoonito biztonságos teret biztosít, ahol az óvodások önmaguk lehetnek. Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk a Cartoonito változatos és egyedi világát a gyerekek új nemzedékének és a szüleiknek

– mondta el Vanessa Brookman, a WarnerMedia régiós igazgatója.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük