Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Jó hírt kaptak a sportfogadás rajongói: bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt., így változik a Tippmix fogadás


Megújult a V-sport kínálata, és ezzel párhuzamosan kibővült az elérhető szolgáltatások, valamint a kényelmi funkciók köre is. Az előbbinek köszönhetően egyszerre már két bajnokság meccseire is tudnak fogadást kötni a játékosok írja a Szerencsejáték Zrt

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A május 29-én élesített új fejlesztésnek köszönhetően mostantól a tippmix.hu-n, valamint a lottózókban az eddig elérhető egy bajnokság mellett párhuzamosan egy új bajnokság is elérhetővé vált, ezzel szélesítve a fogadási kínálatot. Utóbbi esetében többek között a tippmixpro.hu-ra megérkezett a közös napló, a közös fogadószelvény, valamint az eddig csak hagyományos fogadások esetében elérhető cash out (azonnali kifizetés) funkció.

Immáron a Virtuális Premier Liga és Kosárlabda Liga mellett a június 10-i héttől a virtuális labdarúgó Európa-bajnokság is fogadható lesz, a július 15-i héttől pedig a Premier Liga mellett a Spanyol Bajnokság virtuális verziója is látható lesz a kijelzőkön – áll a Szerencsejáték Zrt. Origóhoz eljuttatott közleményében.

Júniustól a tippmixpro.hu oldalon és a mobilapplikációkban is megújult a virtuális fogadás.

Az új fejlesztésnek köszönhetően elérhetővé vált az eddig csak hagyományos fogadások esetében biztosított cash out (azonnali kifizetés) funkció.

Ezt a nemzeti lottótársaság az általa meghatározott módon – az egyes fogadási eseményekhez kapcsolódóan – kínálhatja a fogadók részére. További újítás, hogy mostantól a V-sport eseményeket is a hagyományos eseményeknél már megismert szelvényen lehet megfogadni, továbbá mindez a közös Napló felületen vált követhetővé.

A fogadószelvény, valamint a Napló kinézete és működése nem változik a jelenlegi TippmixPRO szelvényhez képest.

Annak érdekében, hogy a fogadás egy valódi élményt nyújtó játék maradhasson mindenki számára, megszűntek a külön V-sportra vonatkozó önkorlátozási beállítások.

Mostantól a fogadásokat érintően általában van lehetősége önkorlátozási beállításra a játékosnak,

ami érvényes mind a hagyományos, mind a V-sport fogadásokra. Vagyis azt elegendő egyszer beállítani.

További részletek a fejlesztésekről a Szerencsejáték Zrt. oldalán olvashatók – hívja fel a figyelmet a vállalat közleményében. A Szerencsejáték Zrt. átfogó ismertetőkkel segíti a fogadni kívánó játékosokat valamennyi, általa kínált fogadási forma, illetve játék esetében. A gyakran ismételt kérdések oldalát erre a hivatkozásra kattintva érheti el.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük