Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Jó hírt kaptak a magyar családok: már lehet jelentkezni a tavaszi Erzsébet-táborokba


Elindult a jelentkezés az Erzsébet-táborokba, a köznevelési intézmények online jelezhetik részvételi igényüket – tájékoztatta az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány az MTI-t.
Azt írták: a tavaszi osztálykirándulásokra érkező iskolásoknak május 15-től június 9-ig ad otthont a megújult zánkai Erzsébet-tábor, ahová a jelentkezés már elkezdődött. A Balaton-parti kalandra az ország bármely területéről négy héten át, háromnapos turnusokban érkezhetnek az 1–8. évfolyamos diákok.

Hozzátették: a korszerű szállást, a napi étkezéseket, az egészségügyi ellátást és a mintegy harminc különféle, osztályközösségeket erősítő élményprogramot idén is az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány biztosítja.

Színes programokkal várják a diákokat
A táborozóknak koncerteket, színházi előadást, sportprogramokat, továbbá digitáliskompetencia-fejlesztő, környezetvédelmi, ismeretterjesztő és játékos foglalkozásokat is szerveznek. Ezenkívül lehetőség van sétahajózásra, íjászatra, túrázásra, sőt a diákok kipróbálhatják magukat a kalandparkban is.

„A turnusok ideje alatt az iskolák is szervezhetnek kirándulásokat, így a környék látnivalóit is megismerhetik a gyerekek” – hívták fel a figyelmet.

Az alapítvány tájékoztatása szerint a köznevelési intézmények az etaborplusz.hu online felületen adhatják be jelentkezésüket.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük