Közzétette - Kategória - Nyíregyháza, Nyírség hírei, Nyírségi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hírei

Ittasan, forgalomból kivont tehergépkocsival közlekedő férfi bukott le Nyíregyházán


Illusztráció

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai intézkedtek egy tehergépkocsival közlekedő járművezetővel szemben 2020. október 11-én Nyíregyházán.

A rendőrök a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett, ezért a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra további mintavételre előállították.

A rendőrök a tehergépkocsit is ellenőrizték, és megállapították, hogy a közúti forgalomban nem vehet részt, az üzembentartó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást nem kötött a járműre, illetve az illetékes hatóság kivonta a forgalomból. A jármű forgalmi engedélyét, és hatósági jelzéseit a rendőrök a helyszínen bevonták.

A járművezetővel szemben járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás, a gépjárművel kapcsolatos szabályszegések miatt szabálysértési eljárás indult.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság