Közzétette - Kategória - Konteó, Titkok - Rejtélyek - Összeesküvés elméletek, Titkok nyomában, UFO esetek

Itt a bizonyíték: Földönkívüliek vannak az Antarktiszon

Első ránézésre akár egy jókora leszakadt jégtáblának tűnhet, de a műholdas felvételek szerint érdekes módon már évek óta ugyanazon a helyen van a különös alakzat a déli kontinens partjainál. Önjelölnt kutatók szerint ez azért eléggé gyanús… Természetesen az UFO-vadászok szúrták ki a különös alakzatot az Antarktisz partvidékén. Szerintük pont úgy néz ki, mintha egy hatalmas UFO-anyahajó parkolna a part mentén, amit belepett a hó… vagy mintha álcázni próbálták volna.

Itt vannak a koordináták: 72 ° 43’13.53 “S 78 ° 40’21.56” W. Az önjelölt megfigyelők szerint ráadásul a Google Maps idővonalán felfedezhető, hogy az adott terület képét manipulálták, mintha valaki el akarta volna tűntetni az 500 méteres objektumot az avatatlan szemlélők elől.

jeghegy-ufo-2

antarctic-staircase-aliens

Persze a tudósok váltig állítják, hogy csupán egy jókora jéghegyről van szó, ami megfeneklett a sekély vízben, ezért látható ugyanazon a helyen már hosszú évek óta. Sőt, szerintük az alakja is változik, ahogy egy jéghegytől azt elvárják. Az, hogy nem olvad el, az a folyamatos délisarki hidegnek köszönhető…

napiufo.hu

Vélemény, hozzászólás?