Közzétette - Kategória - Tech hírek: PC - Mobil tippek-trükkök érdekességek

IPhone-ja vagy androidos telefonja van: ezzel megtudhatja, elolvasták-e már a levelét

Fotó: MailTrack

Az évek óta igen népszerű MailTrack Chrome-bővítmény tudását immár az okostelefonunkon is kihasználhatjuk.

Évekkel ezelőtt jelent meg a MailTrack nevű Chrome-bővítmény, ami Gmail-fiókunkba beépülve lehetővé teszi, hogy megtudjuk, vajon megkapta-e és elolvasta-e elektronikus levelünket a címzett. Hogy ez a funkció mennyire hasznos, azt bizonyítja, hogy MailTrack mára az egyik legnépszerűbb bővítménnyé vált (több mint 1,5 millióan töltötték le), és 4,4 csillagos értékelést kapott a Chrome Web Store-ban legalább tízezer vélemény alapján.

A fejlesztő most bejelentette, hogy a felhasználók régi vágyát váltják valóra, amikor az androidos változat után iOS-en is elérhetővé tették az e-mail-követési lehetőséget, azaz mobilról is ismertté válhat gmailes leveleink sorsa. A mobilváltozat is ingyenes, és nincs korlátozva a nyomon követhető elektronikus levelek száma. Fontos megjegyezni, hogy az iOS ezúttal tényleg csak iPhone-okat jelenti, azaz például iPadre nem érhető el az alkalmazás.

Azt is tudni kell, hogy bár a MailTrack lehetővé teszi, hogy közvetlenül az okostelefonról tudjuk meg, megnyitották-e, avagy sem a levelünket, a további információk (mikor és hányszor) csak az asztali eszközön érhetők el.

A mobil Gmailnél használható kiegészítő telepítéséről itt talál információt.

/hvg.hu/