Közzétette - Kategória - Tabuk nélkül - Szerelem, Szex és Párkapcsolat

RENDEZVÉNY KÉPEKBEN

TWITTER BEJEGYZÉSEK

INSTAGRAM KÉPEK

FACEBOOK VIDEÓK

FACEBOOK OLDAL

Indítsd be a pasidat!

Ismered a zuikit? Vagy a 96-os (!) pozíciót? Nem? Akkor csak olvass gyorsan tovább, mert eláruljuk neked, milyen újabb fortélyokkal pörgetheted fel a kedvesed!

1. Erotikus e-mail

Küldj neki nem éppen szokványos üzenetet: vetkőzz le a kedvéért – és önkioldóval fotózd le magad. Félóránként érkezzen az irodájába egy üzenet tőled – csatolmánnyal…

2. Higiénikus izgatás
Bolondítsd meg elemes fogkefével: bizsergesd meg a fogkefe fejével hímvesszeje alsó, hosszanti részét, a herezacskóját, valamint a gát környékét! Nyögdécselni fog a gyönyörtől – és ettől kezdve más szemmel néz majd a fogkefére is.

3. Uniformis szex
Stewardess vagy ápolónő – kinek melyik, mindenesetre a férfiak többsége ellenállhatatlannak találja az egyenruhás nőket! Térj be egy munkaruházati boltba, és nézz körül tüzetesen, ott aztán biztosan megszáll az ihlet!

4. Rodeó
Kutyapózban egyik kezeddel nyúlj hátra szétterpesztett lábaid között, mutató- és hüvelykujjaddal ragadd meg a herezacskóját, és fogd erősen – abban a pillanatban hihetetlen intenzitással fog elélvezni!

5. Jobb a bal!
Szeretkezni akarsz, de nincs kedved köntörfalazni? Egyszerűen fogd meg kedvesed bal (!) kezét, miközben csábító tekintettel nézel a szemébe! A legújabb tanulmányok azt igazolják, hogy a bal kéz az érzelmek ideális transzportere.

6. Kéjutazás
A vadonatúj autó (szexuálisan is!) felizgatja a férfiakat. A vinil, a bőr és a gumi friss illata hasonló vegyi összetételt eredményez, mint a tesztoszteron és az ösztrogén! Tipp: Randevúzzatok egy autókereskedésben, és vigyétek el a legújabb modellt egy próbaútra…

7–10. Négy szemérmetlenség
A férfiak

  • 71%-át felizgatja, ha a nő hangosan sóhajtozik a karjai közt.
  • 65%-a szereti, ha a mellbimbóját csókolják, nyalogatják.
  • 41%-a a legnagyobbnak érzi magát, ha szeretkezés .közben a nő előrehajolva figyeli a játszadozást.
  • 76%-a számára a nő szerelmének egyértelmű bizonyítéka az orális szex.

11. El a kezekkel!
A legtöbb férfi nem bírja, ha a csípőjénél öleli át a nő, állítják a szexuálpszichológusok. Többségüknél ugyanis ott van egy kis „úszógumi”, így minden egyes érintésre lelkifurdalásuk támad, hogy lassan vissza kéne nézni az edzőterembe…

12. Szexi desszert
Ettől beindul a fantáziája: készíts csokikrémet desszertnek, majd mikor befejeztétek, szép lassan, párodról le sem véve a tekinteted, nyalogasd le nyelved hegyével a kanálról a csokikrémet!

13. Egyértelmű
Meghívott magához, közben kint szakad az eső? Vegyél fel egy dögös melltartót, rá egy leheletvékony felsőt, és esernyő nélkül szaladj át hozzá – amint meglát, rögtön le akarja majd tépni rólad a vizes pólót.

14. Tipikus
A férfiak 56%-a szívesebben mutatkozik egy szexis, mint egy csinos nővel…

15. Nyelvakrobatika
Egyértelmű jelzés arra, hogy az ágyban nemcsak magára gondol, hanem főleg téged akar boldoggá tenni: csókolózás közben nyelve hegyével gyengéden végigcirógatja ajkaid, és a szád szegletét kedvesen bökdösi. Jól jegyezd meg: minél féktelenebbül nyomul a szádba, annál vadabb szeretkezés közben!

16. Mézesmadzag
Maradj hűvös akkor is, 1már első találkozásotok alkalmával ellenállhatatlannak találod! A férfiak mindössze 16%-ának megy el a kedve, ha felugrasz hozzá – aztán az utolsó korty után hazamész. Tipp: Még éjjel hívd fel. Mondd el neki, hogy sajnálod, amiért nem maradtál ott. Lázban fog égni, míg nem lát!

17. Selymesen
A pasik 70%-a a teljes pucérságot szereti! A különböző szőrtelenítési tehnikákról olvashatsz a www.szortelen.hu -n!

18. A rettegés foka
Még ha nem szívesen vallják is be, sok mindentől rettegnek. A topon az alábbi ősi félelmek állnak: kudarcot vallanak a szexben, nem tudnak versenyre kelni az ágyban a partnernő előző kedvesével, nem tudják kielégíteni barátnőjüket. 54%-nak valódi lámpaláza van, mert nem tudja feldolgozni, ha kikosarazzák.49% félelme egzisztenciális, 39% fél a betegségektől.

19. Minden ötödik férfi félrelép
Lehetséges magyarázat: a bensőséges érzelmi kötődést elősegítő oxytocin nevű „összebújásra serkentő” hormonból jóval kevesebb jutott ki a férfiaknak.

20. Álmaik asszonyai
Hagyd nyugodtan, hogy Kate Mossról áradozzon – veszélytelen dolog, hiszen a férfiak 61%-a titokban formás (nem pedig a modellekre jellemző vézna alkatú) partnerre vágyik, aki puha, gyengéd, akihez odabújhat. Lehetőleg hasonlítson a mamára is, bármilyen fájdalmas, a férfiak többsége élete első számú asszonyához viszonyítja álmai asszonyát. Tipp: Vess egy pillantást az anyjára, így rögtön kiszámíthatod az esélyeidet.

21. Idegkényeztetés
Alaposan begerjesztheted, ha félig nyitott ajkaiddal végigvándorolsz a nyakán – és hirtelen beleharapsz! Ezzel rögtön aktiválod minden idegszálát, és persze a legperverzebb vágyait is!

22. Szeress!
A férfiak valóban szenvednek, ha megvonják tőlük a szexet, állítja egy tanulmány. Míg a nők többhetes absztinenciát is képesek fizikai és lelki problémák nélkül átvészelni, addig a hímnemű kísérleti alanyoknál jelentős visszaesést tapasztaltak szaglás és ízlelés terén. Ráadásul feleannyira sem voltak képesek matematikai feladatokat megoldani, mint annak előtte.
Tipp: Amint szerelme jeléül megvette nekünk azt a méregdrága cipőt, megváltjuk szenvedéseitől…

23. Kezet rá!
A férfiak nagyon bírják, ha mesteri kéz által juthatnak el a csúcsra. Ehhez az alábbiakra lesz szükséged: bőséges síkosítóra és szemérmetlen kéjvágyra. Így működik:

  • Miután alaposan bezselézted a két kezed, fogd át a hímtagját.
  • Forgasd el a kezeid ellentétes irányban.
  • Felső kezeddel menj át a makkjára, és takard be a tenyereddel.
  • Ismét csúsztasd le a kezed tekergetés közben a hímvesszőre.

Tipp: A pénisz körüli ujjaiddal időnként cirógasd meg szeméremteste környékét

joy

Vélemény, hozzászólás?