Közzétette - Kategória - Beregi sziréna, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Igazoltatás közben bukott le az ittasan volán mögé ülő vásárosnaményi férfi


Illusztráció

Illusztráció

Vásárosnamény – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Nyírmadai Rendőrőrsének járőrei 2018. szeptember 7-én 8 óra 48 perckor Vásárosnamény belterületén igazoltattak egy személygépkocsival és egy hozzá kapcsolt utánfutóból álló járműszerelvénnyel közlekedő férfit. A rendőrök az ellenőrzés során a 61 éves aranyosapáti járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely 0,26 mg/l légalkohol értéket jelzett. A rendőrök a férfit hiteles légalkoholmérés céljából előállították a rendőrkapitányságra, ahol további két alkalommal is pozitív értéket fújt. A mért eredmények alapján megállapítást nyert, hogy szervezetében a cselekmény elkövetésekor bűncselekményi értékhatárt meghaladó alkoholmennyiség volt. A férfi vezetői engedélyét a helyszínen bevonták. A rendőrök az aranyosapáti lakost 2018. szeptember 25-én a rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Az ittas járművezetéssel nem csak a saját életüket kockáztatják, hanem másokét is veszélybe sodorják! Ne feledjék, az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük