Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Horrorfilmszerű szörnyűség Szabolcs vármegyében: élve temette el élettársát egy szabolcsi férfi!


Alig hisz az ember a fülének, de a horrorfilmek szörnyűségei valóban megtörténnek! Ilyen volt a két évvel ezelőtti brutális eset is, mikor egy férfi a földbe ásta párját Nyírvasváriban. A Nyíregyházi Törvényszék most hozott döntést a kegyetlen férfival szemben: életfogytig börtönbe kerül.

A bíróság közleménye szerint a többszörösen minősített emberöléssel vádolt férfi 25 év múlva bocsátható szabadlábra a leghamarabb feltételesen. Az ítélet tényállása szerint R.M. és a későbbi áldozata 2021 óta éltek élettársi kapcsolatban. A férfi féltékenysége miatt gyakori volt a veszekedés közöttük. A bűncselekmény előtt újból összevesztek, majd a férfi fahasábbal, és húsklopfolóval összeverte a nőt – írja a 24.hu.

Március 11-et írtunk, mikor az agresszív férfi munkából hazaérve arra lett figyelmes, hogy párja eszméletlenül fekszik hálószobájukban. A férfi tartott tőle, hogy büntetőeljárást indítanak ellene, ezért gödröt ásott házuk udvarán az istállóba, hogy eltüntesse a nőt. Ugyan a nő nem volt eszméleténél, határozottan produkált életjeleket, a kegyetlen férfi mégis szemeteszsákot húzott alsó és felső testére is.

A nő belehalt az élve eltemetés okozta fulladásba.

Beismerte bűnösségét a gyilkos

A férfit emberöléssel gyanúsította a rendőrség, a kihallgatáson bevallotta, hogy több alkalommal is bántalmazta párját. Az utolsó együtt töltött hónapról azt vallotta, abban a hitben élt, hogy a nő meghalt, ezért döntött amellett, hogy a földbe temeti, mert megrémült tette következményeiről.

Az életfogytiglanra ítélt férfi és védője részben felmentésért, részben enyhítésért fellebbezett.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük