Közzétette - Kategória - BeregiHirek.hu, Életmód és Egészség tippek

Hogy csókolj meg egy lányt első alkalommal?


első csók
Néhányszor már randiztatok, csodás volt az együtt töltött idő, ezért megfordult a fejedben, hogy szeretnéd megcsókolni. Igen ám, de hogyan? Félsz, hogy visszautasít, amikor meg akarod csókolni? Az alábbi 10 lépés követésével nem ronthatod el!

Először megcsókolni egy lányt, valódi művészet. Minden az időzítésen múlik. Ha túl korán próbálkozol, lehet, hogy visszautasít, ha túl későn, megtörtnéhet, hogy elmegy tőle a kedve. Nem hangzik egyszerűnek, ugye?

Hogyan csókolj először?

Sok tini egyik legnagyobb félelme az a jelenet, amikor szájával közeledik a lányhoz, aki erre hátrálni kezd. Ez annyira kínos lehet, hogy akár a kapcsolat végét is jelentheti. Tehát, ha tetszik a lány, és nagyon szeretnéd már megcsókolni, akkor fontos, hogy időzíts jól! Hogyan?

A nagy hiba: lerohanod az első csókkal

Ha túl korán szeretnéd megcsókolni, és lerohanod, anélkül, hogy hagynál a lánynak egy kis időt a felkészülésre, vissza fog utasítani. Ha már kedvel téged, jó esély van rá, hogy nem ellenzi az első csókot. Tegyük fel, hogy ez még csak az első randi, és letámadod egy csókkal. Minden valószínűség szerint nemleges választ fogsz kapni akkor is, ha azt gondolja, hogy rendes srác vagy, és azt tervezi, hogy megcsókol a randi egy pontján.

10 lépés, hogy az első csók után többet akarjon

Csak lassan a testtel, kövesd az alábbi lépéseket, így jó úton haladsz a tökéletes csók felé. Az egészben a legjobb, hogy tippjeink segítségével képes leszel megteremteni a tökéletes alkalmat, és megcsókolni a lányt.

Legyetek kettesben!

A legfontosabb, hogy kettesben legyetek. Bármilyen harmonikus is a kapcsolatotok, az első csók első néhány másodperce – mielőtt még tökéletesen egymásra hangolódnátok – amúgy is kínos lehet. Ezért – hogy a kínos pillanatból tökéletes legyen – ki kell zárni a zavaró tényezőket.

Próbálj egy kis időt kettesben tölteni a lánnyal, legyen ez a szobádban, a randitok után, vagy egy csendes sarokban, mikor hazakíséred. Nagyon fontos, hogy találj egy helyet, aholkettesben lehettek, különben nagy eséllyel elvész „a pillanat”, mikor megcsókolhatnád.

Ne beszélj a csókról!

Ha már ismered egy ideje a lányt, akkor jó eséllyel beszéltetek már korábban az első csókról telefonon, vagy egy flörtölés alkalmával. Azonban amikor már ott vagytok azon a bizonyos helyen, ahol rajtatok kívül nincs senki más, és érzed, hogy ez az a „bizonyos pillanat” – ne beszélj róla. Ne is említsd, hogy meg akarod őt csókolni. Tudja, hiszen már beszéltetek erről.

Csak nyugodtan

Nincs is jobb annál, mint amikor a tökéletes pillanatban csattan el a csók, pláne, ha te vagy az, aki uralja a helyzetet. Ehhez fontos, hogy ne aggódd túl a dolgot, csak üljetek le és beszélgessetek valamiről. Segíts neki, hogy kényelmesen érezze magát. Csak flörtölj vele, és engedd el magad, a többi pedig jön magától.

Ne kérj engedélyt!

Igaz, hogy a lányok szeretik a lovagias srácokat, de a kérdés, hogy megcsókolhatod-e nem lovagias, hanem kínos. Ne kérdezd meg, hogy megcsókolhatod-e, mert a válasza szinte sosem az lesz, amit hallani szeretnél. Ha tényleg bejössz neki, valószínűleg anélkül is fogadja majd a csókod, hogy  megleped a ,,lovagias kérdéssel”. Ha el akarod kerülni a bukást, hagyd a kérdezősködést!

Egy esetben azonban megteheted:adj egy lágy puszit az ajkaira, távolodj el néhány centire az arcától, nézz mélyen a szemébe, és ekkor kérdezd meg, hogy megcsókolhatod-e. Ekkor biztosan igent fog mondani, hiszen így csak még intimebbé teszed az első csókotokat.

Kerülj közelebb!

A legjobb mód arra, hogy felkészítsd őt az első csókra, ha előtte összebújtok. Ha ültök, ülj hozzá közel, így könnyedén átkarolhatod. Ha pedig álltok, állj mindössze néhány centire tőle. Beszélj hozzá, flörtölj vele, és ne tedd nyilvánvalóvá, hogy közelebb kerülsz hozzá. Ehelyett tegyél úgy, mintha akaratlanul közelednél, és ezt észre sem vetted.

Pezsdítsd fel a szexuális feszültséget!

Érintsd meg sűrűn: túrj a hajába, vagy futtasd végig az ujjaid a karján. Dicsérd őt, mikor hozzáérsz, legyen szó a hajáról, az illatáról vagy a puha bőréről. Ha mosolyog vagy elpirul, mikor megérinted, az annak a jele, hogy tetszik neki, amit csinálsz. Beszélj halkan, és kerüld a hirtelen mozdulatokat. Suttogj a fülébe és játssz az ujjaitokkal.

Tedd világossá a szándékodat!

Hajolj közel az arcához, csak néhány centi legyen köztetek. Nem kell abbahagynod a beszélgetést, mondj valamit, de közben nézd az ajkait, majd újra a szemeit. Pontosan tudni fogja, mit nézel, és az ő gondolatai is éppúgy cikáznak majd, mint a tieid.

A tökéletes alkalom a csókhoz

Légy közel a lányhoz, hogy meg tudd csókolni, mikor néhány másodpercig csend van. Ne mondj semmit, csak nézz a szemeibe, és túrj a hajába. Ha visszanéz rád anélkül, hogy bármit is mondana, itt a tökéletes alkalom, amire vártál.

Nyugalom

Igen, épp most csókolod meg őt. De ne rohanj előre, és tedd tönkre a pillanatot! Mikor először csókolod meg a lányt, nagyon gyengédnek és finomnak kell lenned. Érintsd össze az ajkaitokat, és csókold őt lágyan. Ne próbáld túl hamar használni a nyelved. Ehelyett csak nyugodj meg, és élvezd, hogy az ajkait érzed a tiéden. Rengeteg időd lesz még új dolgokat kipróbálni. De most csak összpontosíts arra, hogy lágyan csókold, és ne légy tolakodó.

Ne légy túlbuzgó!

Miközben csókolod, öleld át a vállát, vagy a karját, és óvatosan helyezd a kezed a derekára. Ne próbáld megérinteni a mellét.

Az első csók komplikáltnak tűnhet, de ha követed ezt a 10 lépést, akkor teljes mértékiguralni fogod a helyzetet. Így biztosan sikerül megteremteni a megfelelő légkört ahhoz, hogy ő is éppannyira élvezze az első csókot, mint te.

(S.C. – lovepanky)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük