Közzétette - Kategória - Tech hírek: PC - Mobil tippek-trükkök érdekességek, Telefon és tablet

Hiánypótló magyar alkalmazás készült, ezzel nem marad le az akciókról


Számtalan bolt kínál akciókat, ám az ezekről szóló újság nem minden esetben jut el a vásárlókhoz. Egy magyar app orvosolja ezt a problémát.

Sok hasznos magyar alkalmazással találkozhattunk már, most pedig egy újabb remek programot tudunk bemutatni: az Akciós Katalógusok, ahogy a címe alapján már könnyen kitalálható, a magyarországi hipermarketek és más boltok kedvezményeiről szóló újságokat jeleníti meg – a telefonon.

Az Androidra és iOS-re egyaránt letölthető apphoz fizetés nélkül juthatnak hozzá a felhasználók. Regisztrálni nem kell, a telepítés után máris böngészhetők a legfrissebb prospektusok, melyeket az alkalmazás üzemeltetője tölt fel a programba.

© Facebook/Akciós Katalógusok

Az app mindkét alkalmazásboltban kiemelkedő értékelést kapott, sokan az ötletességét is dicsérték, mondván: ha a mobilról böngészik a magazinokat, a papírral is spórolni tudnak. A szoftverhez tartozó hivatalos Facebook-oldalon szintén közzéteszik az újságokat, de a böngészés úgy nem annyira kényelmes.

A programban egy keresőmező is található, mellyel a termék nevére szűrve lehet kikeresni az akciókat. Ha a felhasználó egy konkrét édességet vagy például pelenkát keres, a nevüket beírva máris látható, hol akciósak épp. Az app tehát a kedvezményt hirdető boltot is megmutatja.

A szoftver nem csak az élelmiszereket árusító magyarországi láncok újságjait mutatja, láthatók például a Pepco, a Metro, a Herbária és a Kik kedvezményei is. A keresés természetesen ezeknél a boltoknál is működik.

/hvg.hu/