Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Halálunk után még 39 napig élünk? Ez az oka


Ennyi időnk van elbúcsúzni azoktól, akiket magunk mögött hagytunk. Legalábbis egyesek szerint energiánk még egy ideig jelen van a Földön, ez az oka.

fotó: 123RF.com

Egyesek szerint csak a halálunk pillanatában eszmélünk rá arra, hogy kizárólag a fizikai testünk halt meg, ám az energiáink és a lelkünk még tovább él. Ilyenkor a felszabadult “szellem”, vagy más szóval lélek, még lehetőséget kap arra, hogy elbúcsúzzon a földi életében, számára igazán fontos személyektől. Ilyenkor tudunk megbizonyosodni arról, hogy valójában kikhez álltunk igazán közel, ki az, aki átvert bennünket, illetve ki szorul támogatásra az elvesztésünk után. Sok lélek ebben a fázisban a Földön ragadhat, ha bosszúra szomjazik, vagy esetleg képtelen elengedni a szeretteit, illetve hirtelen, tragikusan hunyt el.
39 napos búcsú
Egyes médiumok és látók szerint ilyenkor a lelkek érzékelik a rezgéseinket, energiáinkat, illetve képesek olvasni a gondolatainkban is. Ez annak köszönhető, hogy az agyi tevékenység, azaz a gondolkodás során, elektromos kisülések zajlanak, amelyekre a lelkek különösen érzékenyek. Ebben az időszakban lehetőségünk adódhat a mélyebb és bensőségesebb búcsúra, kimondhatjuk a kimondatlan szavakat, bocsánatot kérhetünk és megnyugvásra lelhetünk a gyászban.Akárcsak a filmekben
Biztosan te is láttad már a filmekben azt a jelenetet, amikor valaki a halála pillanatában elindul a fény felé. Nos, ez állítólag a valóságban is valahogy így történhet – legalábbis a halálközeli élményeket megtapasztalók beszámolói szerint – ám erre konkrét bizonyítékok még nincsenek. A 39 nap elég soknak tűnik és biztos benned is felmerült már a kérdés, hogy miért pont ennyi. Természetesen ez lehet több és kevesebb is, de egyes megfigyelések szerint átlagosan ennyi ideig tartózkodnak még a lelkek a Földön, vagyis ennyi ideig lehet még érezni a jelenlétüket. Mi történik utána? Örök nyugalomra térnek? Azok a holtak, akiket haláluk után is sokat emlegetnek, illetve segítségül hívnak, nehezen szakadnak el a családjuktól/szeretteiktől. Csak akkor lesznek képesek végleg elengedni a földi életet, ha már a későbbi generációk nem emlékeznek rájuk. Te hiszel a halál utáni életben?