Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Ha ilyen virslit vett, nehogy megegye! Vérmérgezést, agyhártyagyulladást is okozhat


A Baromfi rudacska 1000 g termék 12.06.2023 L1132.BB.3.4. tételében (szállító: Merian Foods Élelmiszeripari Kft.) nem zárható ki Listeria monocytogenes jelenléte, emiatt fogyasztásra nem alkalmas – tájékoztat arról az áruházlánc honlapján.

Képünk illusztráció

A fent nevezett termék érintett tételére a szállító és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartvaTERMÉKVISSZAHÍVÁST INDÍT.

A probléma az, hogy az érintett termék adott gyártási tételében Listeria monocytogenes fordulhat elő. Listeria monocytogenes által okozott fertőzés egészségügyi kockázattal járhat. Listeriával szennyezett termék elfogyasztása után különösen terhes nőknél, kisgyerekeknél ill. legyengült immunrendszer esetén megbetegedés léphet fel.

AZ ÁRUHÁZLÁNC KÉRI, HOGY A TERMÉKET NE FOGYASSZÁK EL A VÁSÁRLÓK,és ezzel egyező felhívást adott ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Néhih) is.

A visszahívással érintett termék adatai:

Lejárat: 2023.06. 12

Tételszám: L1132.BB.3.4.

Kiszerelés: 1000 g

Szállító: Merian Foods Élelmiszeripari Kft. (Orosháza)

Kép a termékről:

A termék minden magyarországi ALDI üzletben elérhető volt, értékesítését azonnal felfüggesztették.

Az áruházlánc kéri a vásárlókat, hogy a megvásárolt terméket vigyék vissza bármely magyarországi üzletükbe. A vételárat a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítik. A jelen vásárlói tájékoztató nem jelenti az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelősségének megállapítását.

Kérdés esetén a cég ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámon áll rendelkezésre.

+36 80 088 264 (H-P: 08:00-18:00, SZ: 08:00-15:30).

A probléma jellegéről a Nébih oldalán olvasható bővebb tájékoztató.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük