40 eve varos vasarosnameny
fürödni tilos

Illusztráció

Az okokról Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere a Kelet-Magyarország szerkesztőségének elmondta: sem az esős időjárás, sem a folyamatos áradások nem tesznek jót a Tisza vízminőségének, a folyó felső szakaszán az áradásokat követően elvégzett vizsgálatok után a szennyezettség mértéke miatt jogszabályi előírás a tiltó táblákat kitenni. Filep Sándor hozzátette azt is: a hét végén mindenki csak saját felelősségére fürödhet az ugornyai szakaszon. A szakemberek előrejelzése szerint a következő napokban további 30-40 centis vízszintemelkedésre lehet számítani, de bíznak benne, hogy a következő vizsgálat után jobb minőségű lesz a folyó vize.

– Az önkormányzat a partot rendbe tette, valamint a vízimentő-szolgálat is megkezdte működését – tette hozzá a polgármester.

KM

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?