Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Fontos változás jön a Rossmann-nál: erről mindenkinek tudnia kell, aki itt vásárol


Március 4-étől változtat az online rendelés fizetési lehetőségein a Rossmann. A legérdekesebb módosítás, hogy ha valaki bárhol (tehát nem csak a Rossmannál!) utánvéttel rendel és legalább kétszer nem veszi át, akkor kizárólag online bankkártyával fizethet – írja az enpenzem.hu.

A jövő héten változtat a Rossmann Általános Szerződési Feltételein (ÁSZF). A legfontosabb módosítás a cég tájékoztatása szerint az utánvétes csomagátvételt, a Rossmann által kibocsátott ajándékkártyával történő fizetést érintik. A legérdekesebb módosítás, hogy ha valaki bárhol (tehát nem csak a Rossmannál!) utánvéttel rendel és a termékeket legalább kétszer nem veszi át, akkor megtagadhatják az utólagos fizetés lehetőségét.

A drogérialánc így tulajdonképpen bünteti a szerinte felelőtlenül rendelőket. Ezt úgy teheti meg (hiszen egyébként csak a saját rendeléseit ismerheti), hogy együttműködik az Utánvét Ellenőr Kft.-vel. Meglepő módon egyébként a bolti átvételnél is tulajdonképpen megszűnik az utánvét.

Bolti átvétel esetén is kizárólag online bankkártyás fizetéssel lehet a megrendelt termékek vételárát és szállítási költségét kiegyenlíteni. Jelzik még, hogy utánvétes fizetés esetén nem használható a Rossmann által kibocsátott ajándékkártya. A héten még a régi szabályok érvényesek, így a korábbinak megfelelően fizethetnek a vevők.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük