Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Fontos változás jön a Messengerben: Eltűnik egy népszerű funkció, ez sokakat érinthet!


A Meta bejelentette, hogy szeptember végétől megszünteti a Messengeren az SMS-üzenetek küldésének és fogadásának lehetőségét. Hozzátették, az alkalmazás szeptember 28-án fog frissülni, ezt követően pedig eltűnik a sokak által használt funkció – írja az Index.

Ha a Messengert használod alapértelmezett SMS-alkalmazásként az androidos eszközödön, fontos tudnod, hogy az alkalmazás 2023. szeptember 28. utáni frissítését követően nem tudsz a Messenger használatával SMS-üzeneteket küldeni vagy fogadni mobilhálózaton keresztül

– közölte a felhasználókkal a Meta. Arra is felhívták a figyelmet, hogy ha valakinek eddig a Messenger volt az alapértelmezett üzenetküldő alkalmazása a telefonon, akkor annak újat kell választania, és abban az alkalmazásban tudnak majd hozzáférni a korábbi üzeneteikhez is.

Ha nem választasz magadnak új alapértelmezett üzenetküldő alkalmazást, az SMS-üzeneteid automatikusan a telefonod alapértelmezett üzenetküldő alkalmazásába, például az Android Messages alkalmazásba kerülnek át

– emelték ki, végül pedig hozzátették, hogy az alapértelmezett SMS-alkalmazások működéséről a Google Súgóközpontban találhatnak további információkat a felhasználók.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük