Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Fontos bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt. a lottózással kapcsolatban, minden lottójátékot érint


Egyre csak gyarapodnak a hazai lottójátékok várható főnyereményei. A Szerencsejáték Zrt. a héten tájékoztatta a játékosokat arról, hogy érdemes ezen a héten is fogadásokat kötni és a kedvenc számainkat megrakni, ugyanis az ötöslottón már nettó 6 milliárd 166 millió forint lesz a fődíj, míg a hatoslottón is közel 2 milliárdot, egészen pontosan 1 milliárd 950 millió forintot lehet nyerni.

Fotó: Napi.hu

Szóval ez a hétvége igen izgalmas lesz a szerencsejátékok szempontjából, hiszen ha úgy alakul, akár két új milliárdosa is születhet Magyarországnak.

A magyarok elképesztően sok szelvényt vesznek mostanában, hiszen mindenki a milliárdos álomnyereményekre hajt, azonban a Szerencsejáték Zrt. egy rossz hírt közölt, ami minden egyes lottójátékot is érint.

A legtöbb ügyfelüknek, akik rendszeresen szoktak fogadásokat kötni az online felületen, már elvileg elküldték a tájékoztatást arról, hogy néhány belül leállás lesz náluk, ami azt jelenti, hogy a meghirdetett időszakban egyáltalán nem lehet majd fogadásokat kötni – tehát lottózni sem.

„Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2024. február 20-án 00:00 és 03:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere”

– írja a Szerencsejáték Zrt.

A leállás érinti az elektronikus fogadási rendszereket is, tehát elérhetetlen lesz az internetes, az SMS, az okoslottó mobilalkalmazás, a weboldalak és a terminálos értékesítés is. Azt ígérték, hogy a rendszerek újraindítása legkésőbb február 20-án 03:00 óráig megtörténik.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük