Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Figyelmeztetést adott ki az OTP Bank, ez minden magyar ügyfelet érinteni fog


A magyar pénzintézet arra figyelmeztette az ügyfeleit, hogy a következő napokban fejlesztési okokból leállások várhatók.

Előre tervezett bankszünnapokról értesítette ügyfeleit az OTP Bank. A tájékoztatást az ügyfélelvárások teljesítése, illetve az MNB bankszünnapokhoz kapcsolódó előírásai miatt hozták nyilvánosságra – írja az Index.

  • Fejlesztési okból március 23-án 21:00 órától 23:00 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ.
  • Fejlesztési okból április 1-én 18:00 órától április 2-án hajnali 1:00 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ.
  • Ugyancsak fejlesztési okból április 21-én 12:00 órától 24:00 óráig a lakossági hiteligénylésekhez (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük