Közzétette - Kategória - Felnőtt, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Fenomenális beregi játék – Az elmúlt évek legjobb játékával ütötte ki ellenfelét a Vásárosnamény SE


Vásárosnamény – Fenomenális játékkal, az elmúlt évek legjobb játékát produkálva, szerezte meg szezonbéli első hazai győzelmét, a Vásárosnamény SE felnőtt labdarúgó csapata. Az elmúlt heti bravúros, Kisvárda elleni mérkőzés után, a beregi alakulat hazai pályán fogadta a bajnokság egyik újoncát, a Kemecsét. A jó iramú, a foci minden sava borsát kínáló találkozó, végül hazai kiütéssel, akik hátrányból megfordítva a mérkőzést, gól gazdag találkozón szórakoztatták a nagy létszámban megjelent, labdarúgást kedvelő szurkolókat.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

[poll id=”140″]

Edzői nyilatkozatok:

Madalina György: – Igazi flúgos futam volt! Az első percben gólt kaptunk, amit szerencsére gyorsan ki tudtunk egyenlíteni, majd nagycsapatoknak is becsületére válna, ha ilyen gólokat szereznének, mit amilyeneket mi –  ezek csodálatosak voltak, viszont amiket kaptunk… Ha nem tudjuk ezeket a hibákat kijavítani, szomorú pillanatok is várhatnak ránk. Ezzel együtt megérdemelten nyertünk, minden elismerésem a srácoknak.
 
Márton Péter: – A legfontosabb, hogy visszaállítsuk a csapategységet, és újra rálépjünk a helyes útra. Mert ez hetek óta nem az.

A mérkőzés statisztikája:

This image has an empty alt attribute; its file name is Vasarosnameny-SE-Kemecse-SE-800x300.png

This image has an empty alt attribute; its file name is Vasarosnameny-SE-Kemecse-SE-2.pngThis image has an empty alt attribute; its file name is Vasarosnameny-SE-Kemecse-SE-3-800x553.pngA forduló további eredményei:This image has an empty alt attribute; its file name is Vasarosnameny-SE-Kemecse-SE-4-800x563.png

A bajnokság állása: