Közzétette - Kategória - Szatmár - Szabolcs - Rétköz térség hírei

Fennállásának 110. évfordulóját ünnepli a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium


Kedves Barátaink!
A Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium 2021. szeptember 15-én ünnepli fennállásának 110. évfordulóját. Ebből az alkalomból eseménysorozattal, jubileumi emlékkönyvvel jelentkezünk, de természetesen nem maradhat el az sem, hogy ismét gazdagítsuk iskolánk egyébként is egyedülálló feltételeit, tanulási környezetét. A képeken a díszterem mögötti udvarra, a platánfák alá tervezett 110 férőhelyes filagória tervét láthatjátok, mely főzési, vetítési, hangtechnikai, internetes elérhetőséggel szolgálná a közösségünk javát. Alkalmas lesz majd tanítási órák, közösségi és szakmai programok, osztálytalálkozók lebonyolítására is.
A kivitelezés az alapítványunk finanszírozásával valósulna meg, de a költségvetés ismeretében még szükségünk lenne további támogatók bevonására is. Arra kérünk tehát mindenkit, jelenlegi és volt tanítványokat, tanárokat, szülőket, közösségeket vagy bárkit, akinek fontos a közérdekű tevékenységünk, a fiatalok nevelése, oktatása, hogy az alább feltüntetett számlaszám felhasználásával anyagilag támogassa az elképzelésünk megvalósulását.
Lehetőség van építőanyag, társadalmi és szakmunka, kölcsönbe adott építőipari eszközök felajánlására is.

Előre is köszönjük a segítséget! Az igazán nagylelkű, 100 ezer ft-ot elérő pénzügyi, építőanyag, munka jellegű támogatók nevei felkerülnek a filagóriában elhelyezett táblára.
A támogatásokat az alábbi adatok felhasználásával kérjük eljuttatni:
Bessenyei György Gimnázium Alapítvány
Számlaszám: 11744034-20027784
A közlemény rovatban a Besi110 üzenetet kérjük feltüntetni.
Az egyéb jellegű felajánlásokat a besiposta@gmail.com illetve a 45-410-045 elérhetőségen kérjük jelezni, ide várjuk a felmerülő kérdéseket is.

Tisztelettel:
Bíró Gábor ig