Drágulnak a húsok, az elmúlt egy héten már 5 százalékkal emelkedett a baromfi és a sertés ára. De idén a húsvéti sonka is többe kerülhet, sokan már március közepén elkezdik beszerezni az ünnepekre. A szakemberek szerint a következő hetekben tovább emelkedhetnek az árak. A drágulásnak pedig az lehet az oka, hogy nagyon magasak a takarmányárak.
- Vásárosnaményi Krónikák
- Elsőkézből a Beregből
- Fejlesztések a Bereg szívében
- Beregi rendezvények
- Beregi krónikák
- Turisztika a Beregben
- Regionális hírek
- Megyei krónika
- Kékfény
- Sport
- Magyarország
- Érdekességek
- Beregi- Szatmári- és Nyírségi barangoló
- Látnivalók, túrautak, várak, templomok
- Összeesküvés elméletek
- Olvasóink küldték
- Olvasóink kérdezték
- Olvasóink rovata
- Látnivalók, túrautak, várak, templomok
- Szerelem, Szex és Párkapcsolat
- Beregi és magyar népszokások
- Életmód tippek és praktikák
- Kreatív és Hobbi sarok