40 eve varos vasarosnameny

vitka se - lovopetri se labdarugo merkozes

Vitka – Két gólos hátrányból, a mérkőzés utolsó szekciójában sikerült egyenlítenie a Bereg szívének, Vásárosnaménynak Megyei III. osztály Rétköz csoportjában szereplő Vitka SE-nek. A Lövőpetri elleni ramgadó első félidejében kiegyenlített játék folyt a pályán, ahol a vendégek számos ziccert alakítottak ki, de gólra váltaniuk azt nem sikerült. A második félidőben, a már két gólra duzzadt hátrányuk tudatában a hazaiak mindent megtettek a pontszerzésért, melyet sikeresen abszolválva, értékes egy ponttal zárták az újrajátszott mérkőzést.

Vitka SE - Lovopetri SE bajnoki labdarugo merkozes (1)Vitka SE - Lovopetri SE bajnoki labdarugo merkozes (3)Vitka SE - Lovopetri SE bajnoki labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?