Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Értékes pontot rabolt Vásárosnamény a bajnokesélyes Nyírgyulajtól


This image has an empty alt attribute; its file name is Austria-Juice-Vasarosnameny-SE-Nyirgyulaj-KSE-labdarugo-merkozes.jpgVásárosnamény – A forduló rangadóját rendezték a Tiszántúli Takarék megyei I. osztály tizenkettedik fordulójában, ahol a harmadik helyen álló Vásárosnamény, a dobogó második fokán álló, bajnokesélyes Nyírgyulaj csapatát látta vendégül. A mérkőzést kiegyenlített, szoros küzdelem jellemezte, ahol mindkét együttesnek meg voltak a gól szerzési lehetőségei. A mérkőzés végül gól nélküli döntetlennel zárult,  így értékes egy pontot tartott otthon a beregi alakulat. Az éllovas Nagyhalász szintén döntetlenre hozta fordulóbeli mérkőzését, így a bajnokság éllovasai változatlan helyezéssel várhatják a jövő heti folytatást.

A mérkőzés összefoglalója:

Edzői nyilatkozatok:

Madalina György: – Mi tartottunk az ellenféltől, az ellenfél meg tartott tőlünk. Így csapkodó, alacsony színvonalú mérkőzés volt, amelyen nagyon örülünk az egy pontnak! Gratulálok az ificsapatnak, mert számtalanul szórja a gólokat, ráadásul szépen is futballoznak!

Lukács Tibor: – A sok hiányzó ellenére nagyon fegyelmezett játékot nyújtottunk, megérdemeltünk vittük el az egy pontot. Ebben most ennyi volt.

A mérkőzés statisztikája: