Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Érkezni látszik a tavasz – Pluszba fordulnak a mínuszok, de mozgalmas lesz a hétvégi időjárásunk


Szombaton reggel enyhén felhős égre ébredhetünk, de sok helyen a nap is süthet. Csapadékra nem kell készülnünk, és a hőmérséklet is eltér az utóbbi hetekétől, ugyanis éjszaka legfeljebb -2 fokot mérhetünk, de valószínűbbek a plusz értékek. Napközben megnövekszik a felhőzet, de nagyobb csapadékra nem kell készülnünk, legfeljebb csak az északi tájakon. A szél erős, helyenként viharos lesz, és ez bár ronthat a hőérzetünkön, a hőmérséklet 5 és 11 fok között lesz.

Vasárnap reggel bár nem mindenhol fogjuk látni a napot, nem kell csapadéktól tartanunk. A hőmérséklet az éjszakai órákban -5 és +2 fok között lesz, napközben pedig gyengén vagy közepesen lehet felhős az ég. Nappal 4 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk – írja a Süssfelnap időjárás előrejelző oldal.

Hétfőn vékony felhők lehetnek az égen, és a nap ereje fog érvényesülni. A szél mérsékelt lesz, az éjszakai hőmérséklet viszont igencsak alacsony, ugyanis -8 fokot is mérhetünk, de a legenyhébb területeken sem megy -2 foknál feljebb a hőmérséklet. Nappal azonban elmúlnak a mínuszok, és 3 és 9 fokra készülhetünk.

A jövő hét folyamán is hasonló időjárásra számíthatunk, és a pluszok mellett számottevő esőre nem kell készülnünk, de a napot mellőzni fogjuk.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük