Közzétette - Kategória - Egészség- és életmód tippek - Házi praktikák

Engedélyezték a belélegezhető koronavírus elleni vakcinát – Ez lehet a jövő

Ez a termék biztosan osztatlan sikert fog aratni a tűfóbiás emberek körében.Az örömteli hírt Chen Wei neves kínai hadtudományi professzor hozta nyilvánosságra a napokban – írja a Shine.

Treatment during an asthma attack

A kutató a CanSino Biologics gyógyszergyártóval együtt fejlesztette ki az újfajta oltóanyag-beadási módszert. A kifejlesztő, CanSino Biologics neve sem ismeretlen, ugyanis hozzájuk fűződik a második Magyarországon engedélyezett kínai oltás kifejlesztése is.„

Most egy meglepő újdonsággal rukkoltak elő, szájon keresztül beinhalálható oltóanyag elkészítésén dolgoznak, amelyhez már meg is kapták a kínai gyógyszerügyi hivatal engedélyét, így hozzáfoghatnak a klinikai vizsgálatokhozˮ – írja a TheGlobalTimes nevű angol híroldal, amely kínai hírekre specializálódott.

Az oltóanyag összetétele nem különbözik az eddig megismertektől, csupán egy további inhalálómaszk szükséges hozzá. Az ugyanis stimulálja az emberek immunválaszát a légzőrendszer nyálkahártyáján, így azonnal a betegség által legjobban támadott testrészébe juttathatjuk az ellenállást.

„A nyálkahártya immunitása a vírus elleni küzdelem legelső védővonala, és elengedhetetlen szerepe van az enyhe és a súlyos fertőzés kialakulásával szembenˮ – mondta el a lapnak Jiang Chunlai, a kínai Jilin Egyetem Élettudományi Karának professzora.

„Még további klinikai vizsgálatok szükségesek, hogy az „orrszprévakcinaˮ adagját meg tudják határozni, ugyanis akár még kisebb is lehet ez, mint a hagyományos injekcióban található mennyiség” – árulta el Jiang.

Don`t copy text!
%d bloggers like this: