Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Elsodort egy gyalogost a Szilva Fürdő parkolójában, majd elhajtott – A lakosság segítségét kérik a vásárosnaményi rendőrök

Segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi október 9-én 19 óra körül az általa vezetett kék színű Audi A4-es típusú, és feltehetően külföldi hatósági jelzéssel ellátott személygépkocsival közlekedett Vásárosnaményban, a Beregszászi út 1/B. szám alatti Szilva Termál- és Wellnessfürdő parkolójában, ahol kanyarodása közben érintőlegesen elsodort egy gyalogost. A baleset után a járművezető a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott Ilk település irányába, és ismeretlen helyre távozott. Az eddig ismeretlen személyazonosságú járművezetőről képfelvétel készült.

Kérik, aki a képeken látható férfit felismeri, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Közlekedésrendészeti Alosztályán, telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón.