Közzétette - Kategória - Beregi határrendészeti hírek, Beregi Krónikák, Beregsurány, Határrendészeti hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Vezér cikkek

Ellenőriztek a beregsurányi és a záhonyi egyenruhások


Összehangolt, fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a Pilisvörösvári Rendőrőrs munkatársai Pilisvörösváron, Ürömön és Pilisjászfaluban.

Az ellenőrzésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság mellett a Záhonyi, Beregsurányi és Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai is részt vettek.

A közúti kontroll elsősorban a külföldi rendszámú gépjárművek ellenőrzésére terjedt ki. Célja a körözött gépkocsik, illetve a hamis hatósági engedélyek, jelzések kiszűrése, valamint a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzése volt.

Az akció során a rendőrök több száz járművet ellenőriztek, amelynek során közlekedési szabályszegések miatt 15 esetben helyszíni bírságot, 1 esetben közigazgatási bírságot szabtak ki, 2 fővel szemben büntető feljelentést tettek, 2 esetben pedig közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

A demonstratív rendőri jelenlét a közlekedők jogkövető magatartásra való ösztönzésére, valamint a szabályszegők kiszűrésére irányult.