Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

Elkezdődött a terjeszkedés: Elárasztják Magyarországot a kínai autók, ilyen árakkal érkeznek


Száznál több kereskedésben ezerszámra értékesíthetik új személyautóikat a kínai márkák pár év múlva Magyarországon – prognosztizálják a legnagyobb hazai kereskedők.

Fotó: origo.hu

Az elkövetkező öt évben sorra épülnek majd ki a magyar autósok előtt most még talán ismeretlennek számító kínai márkák értékesítési pontjai – derül ki a Vezess.hu által megkérdezett szakértők válaszaiból. Szerintük pár év múlva országszerte akár a százat is elérhetik a kínai személygépkocsik értékesítési pontjai.

Éves szinten akár 10-15 ezer új autót is eladhatnak majd a magyar vevőknek, viszont

SENKI NE VÁRJON A MOSTANI KOCSIKNÁL 20-30 SZÁZALÉKKAL OLCSÓBB MODELLEKET.A több különféle szabadidő-autós kategóriában támadó

KÍNAIAK UGYANIS TELJESEN ÁTLAGOS ÁRAKON, ÁM AZOKÉRT AZ ÖSSZEGEKÉRT MAGASABB FELSZERELTSÉGGEL

árulják majd a divatos külsejű járműveiket.

Eleinte benzines modelleket is értékesítenek a hozzájuk betérő vevőknek, de egyre inkább eltolódik a kínálatuk az elektromos kocsik irányába, pár év múlva ezekkel akarnak majd igazán területet hódítani. A szakértők szerint az új kínai autógyártók sokezer vevőt csábítanak át viszonylag gyorsan a most használt márkájuktól, ám az egyelőre megjósolhatatlan, hogy eleinte a magánszemélyek vagy a flottában autókat vásárló céges ügyfelek szeretnek-e bele a Távol-Keletről érkező kocsikba.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük