Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Elindult a jegyigénylés a budapesti Szuperkupa-döntőre


Két napig adhatjuk le az igénylésünket, valószínűleg sorsolás dönt róla.

Elindult a jegyigénylés a Budapesten megrendezésésre kerülő Bayern München-Sevilla meccsre. Az Európai Szuperkupa döntőjére szeptember 9-ig lehet igényelni jegyeket, a már az UEFA által szervezett nagy meccsektől megszokott módon: a 20 ezer jegy (a koronavírus miatt csak ennyit engednek be a Puskás Arénába) tulajdonosát sorsolással döntik el abban az esetben, ha az igénylések száma meghaladja a befogadóképességet.

A mostani állás szerint 3-3 ezer jegyet kapnak a speciális engedély miatt a korlátozások ellenére is beengedett spanyol, illetve német szurkolók, 14 ezret pedig a magyarok között sorsolnak ki, 30, 60 és 120 eurós áron.

A meccset szeptember 24-én rendezik 21 órás kezdéssel, az UEFA honlapja szerint a stadionon belül is különleges egészségügyi előírásokat kell majd betartani.

Az Európai Szuperkupát a Bajnokok Ligája és az Európa-liga győztese játsszák egymással, a budapesti mérkőzés pedig azért különleges, mert a koronavírus megjelenése óta ez lesz az első nemzetközi meccs, amit nézők előtt tartanak annak ellenére, hogy Magyarországon már rekordokat dönt az új fertőzöttek száma.

/hvg.hu/