Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

Egy pillanat alatt lecsap ránk a fagy: érkeznek a mínuszok a 24 fokos meleg után


Kedden még folytatódik a napos idő, néhol akár 24 fok is lehet, csapadék nem várható, ahogy kritériumoknak megfelelő veszélyes időjárási jelenség sem valószínű.

Fotó: idokep

Kedden helyenként ismét párás, ködös lehet a reggel, de napközben mindenhol sok napsütésre lehet számítani. Csapadék nem lesz. Gyenge, mérsékelt lesz a déli, délkeleti szél.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint kritériumoknak megfelelő veszélyes időjárási jelenség nem valószínű. Keddre virradó éjszaka főként északkeleten, az Észak-Alföldön és az Alpokalján foltokban sűrű köd képződik, mely délelőtt fokozatosan ritkul, feloszlik.

A napos idő pozitív hatással lesz közérzetünkre

Az Időkép orvosmeteorológiai előrejelzése szerint kedden is kellemes őszi időre készülhetünk. Továbbra is enyhe melegfronti tünetek, fejfájás, migrén, keringési panaszok, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet az érzékenyebbek körében. Emellett sokaknál előfordulhat fáradékonyság, tompaság, dekoncentráltság, alvászavarok.

A nagy napi hőingás a keringési panaszokkal élők számára megterhelő lehet, valamint könnyen meg lehet fázni, ezért ajánlott a réteges öltözet. Reggel a nyirkosabb, párásabb, ködösebb tájakon élők körében felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok. A napos idő pozitív hatással lesz közérzetünkre, hangulatunkra, érdemes kihasználni a nyugodt, meleg őszi időt.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük