Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Egy nap alatt elítélték a Vásárosnaménynál vonattal ütköző kamionsofőrt


Tehergépjármű ütközött tehervonattal Vásárosnaményban (3)

Vásárosnamény – Alig egy nappal a bűncselekmény elkövetése után bíróság elé állította az ügyész azt a 28 éves szlovák férfit, aki kamionjával január 18-án Vásárosnaményban összeütközött egy tehervonattal.A vád szerint a szlovák kamionos az egyik vásárosnaményi üzemből tartott hazafelé, amikor figyelmetlenül ráhajtott a Vásárosnamény és Kisvarsány közötti vasúti kereszteződésben lévő sínekre, noha a fénysorompó piros jelzést adott. A mozdonyvezető vészfékezett, de az ütközést nem tudta elkerülni, így a mozdony mintegy száz méteren át tolta maga előtt a síneken a kamion pótkocsiját. Szerencsére senki nem sérült meg a balesetben.

– Az ügyész közlekedés biztonsága elleni gondatlan vétséggel vádolta a férfit, akit a Vásárosnaményi Járásbíróság jogerősen 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélt és hat hónapra eltiltotta a járművezetéstől – tájékoztatta a Kelet-Magyarország napilapot dr. Szi­lágyi László sajtószóvivő.

Kelet Magyarország


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük