fbpx
Közzétette - Kategória - Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hírei

Brutális támadás Szabolcsban: puszta kézzel nyomta ki volt szerelme szemeit, majd az árokba dobta és otthagyta


Borzalmas dolog történt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén, ahol egy férfi kegyetlenül megkínozta egykori szerelmét. A férfi ellen a rendőrség hajtóvadászatot indított.

Kinyomta a nő szemeit

A megrázó riportot a Tények műsorában lehetett látni, melyből kiderült, hogy a férfi puszta kézzel nyomta ki a volt szerelme mindkét szemét, ezt követően pedig a nőt egy árokba dobta, s a sorsára hagyta. A nő sikítását többen is hallották a környékről.

Halották a nő kiabálását

A Tények riportjában megszólalt az egyik közelben lakó hölgy, aki elmondta: “Kijöttem, hallottam, ahogy Gabriella kiabálja, hogy segítség, segítség, meghalok, nem látok.”

Magatehetetlen állapotban találtak rá

A nő magatehetetlen állapotban feküdt az árokban, amikor több szomszéd, illetve az egyik testvére is odaszaladt, hogy segítsenek neki.

Nem lehetett megmenteni a látását

A fiatal nő túlélte a támadást, kórházba szállítottak, a súlyos sérüléseit ellátták, továbbá úgy tudni többször is megműtötték az eset óta, ám a látását már nem tudták megemteni.

Van egy gyereke

A nőnek van egy négyéves gyermeke is, akit két hete már óvodába sem vittek, ugyanis a nő volt párja folyamatosan a ház körül ólálkodott és féltek tőle. A Tények úgy értesült, hogy a támadó már korábban is volt börtönben, a rendőrség most hajtóvadászatot indított ellene, a felkutatása jelenleg is tart.

 

Nem először bántalmazta

A riportban arról is beszéltek, a férfi már decemberben is kis híján agyonverte volt párját. A nőnek akkor eltört az arccsontja, és több bordája, továbbá arra is volt példa, hogy a férfi elrabolta és napokig fogva tartotta a fiatal nőt.

Kiemelt kép: Tények videorészlet


Don`t copy text!
%d bloggers like this: