Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

Brutális hidegfront érkezik – Hamarosan vége a kellemes őszi időjárásnak


Az elmúlt napokban, a hétvégén és még a hétfő elején is csodálatos időjárásban volt részünk Magyarországon, szinte napfürdőzhettünk ősszel, ám úgy tűnik, hogy a jó időt váltja a rossz, olyan dolgok következnek, amelyekre már most jó, ha felkészülünk.

Borítókép: Profimedia

Az Időkép előrejelzései szerint kedden egy hidegfront érkezése miatt sokfelé fog esni, de a délutántól nyugat és délnyugat felől csökkenni fog a felhőzet, zápor és zivatar ekkor már csak északon és északkeleten fordulhat elő.

A hidegfront azonban nagy lehűléssel is érkezik az ország egyes területein. A csúcshőmérséklet 6 és 17 fok között alakul, északon lesz a leghidegebb, délen a legenyhébb az idő.

Szerdán és csütörtökön is velünk marad majd az esős idő, ám jó hír, hogy a hőmérséklet felfelé mozdul el majd, szedán 10-18, csütörtökön pedig 11-16 csúcshőmérsékleteket mérhetünk majd.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videóján térképre vetítve is láthatjátok, milyen fordulatos idő vár majd ránk kedden, a videó címe is hűen visszaadja azt, hogy miért érdemes megnézni: