40 eve varos vasarosnameny
Gergelyiugornyai SE - Ladany TC U19 bajnoki labdarugo merkozes

Illusztráció

Vásárosnamény, Gergelyiugornya – Értékes pontot szerzett a Gergelyiugornyai SE ifjúsági csapata a hétvégi fordulóban, ahol a csapat a Nyírerdő csoport 20. fordulójában, a jó erőkből álló Őr együtteséhez látogatott. Az első félidőben a csapatok között kiegyenlített játék folyt a pályán, ahol több helyzet is kidolgozásra került. A gól nélküli első félidőt követően, a  második játékrész elején vezetést szerzett a hazai alakulat, melyre rövid időn belül válaszoltak a Beregiek. A pályán ezt követően kiegyenlített játék folyt, ahol több helyzet ellenére az eredmény már nem változott, így a Beregiek bravúros pontszerzéssel távoztak az őri katlanból.

Ön szerint ki volt a Gergelyiugornyai SE legjobbja az Őr elleni U19-es találkozón?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Őr - gergelyiugornyai se u19 labdarugo merkozes (1)Őr - gergelyiugornyai se u19 labdarugo merkozes (4)Őr - gergelyiugornyai se u19 labdarugo merkozes (3)Őr - gergelyiugornyai se u19 labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?