Közzétette - Kategória - Aranyosapáti, Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái

Betörtek, majd súlyosan bántalmaztak egy 84 éves idős asszonyt Aranyosapátiban


Betörtek, majd súlyosan bántalmaztak egy 84 éves idős asszonyt Aranyosapátiban

Aranyosapáti – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. Gy. 50 éves, T. Gy. 30 éves és T. N. 26 éves aranyosapáti lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint a két férfi és a nő 2018. december 31-én 18 óra körül betörtek egy 84 éves aranyosapáti nő házába, majd az ott egyedül élő idős asszonyt bántalmazták. A gyanúsítottak ezután a lakóházban értékek után kutattak, ahonnan végezetül különböző használati tárgyakat és eszközöket vittek el. A bántalmazások következtében a sértett súlyos sérülést szenvedett. A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként rövid időn belül sikerült azonosítani és 2019. január 2-án elfogni a feltételezett tetteseket. A nyomozók a két férfit és a nőt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük