Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Benzinkutakat zárnak be országszerte, ezeken a helyeken nem fog tudni tankolni


Felújítási munkák miatt több M3-as autópályán lévő benzinkutat sem lehet használni. Mutatjuk, ezek helyett hol tudsz tankolni. A lezárás több pihenőhelyet is érint  – írja a divany.hu.

(fotó: illusztráció – Bruzák Noémi)

Forrás: MTI/MTVA

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán két hosszabb szakaszon olyan, pihenőhelyeket is érintő felújítási munkák kezdődtek, amelyek miatt több benzinkutat nem lehet használni. Az Útinform tájékoztatása szerint lezárták a 175 kilométernél lévő Polgári csomópontot és a 183-as kilométernél található Görbeházi benzinkutas pihenőt is, és egy másik munka miatt

A 214-ES KM-NÉL LÉVŐ KÁLMÁNHÁZI PIHENŐ SEM HASZNÁLHATÓ.

Jó tudni: azoknak, akik itt tervezték feltölteni autójuk üzemanyagtartályát, most más lehetőséget kell választaniuk: vagy Nyíregyháza felé térnek le, miután a határig már nincs több tankolási lehetőség, vagy már jóval előtte, a 106-os kilométernél, a Rekettyés, vagy a 142-es kilométernél található Geleji pihenőhelynél lévő töltőállomáson állnak meg. Ha az M3-ason errefelé közlekedsz, számíts arra is, hogy a Polgár csomópont és az M35-ös autópálya elágazása között elterelik a forgalmat, a Vásárosnamény felé vezető oldalt pedig lezárták, így a 172-es és a 185-ös kilométer között a Budapest felé vezető oldalon lehet csak menni, irányonként egy-egy sávon. Emellett fontos információ az is, hogy miután Kálmánháza térségében is dolgoznak, lezárták a Vásárosnamény felé vezető oldalt is a 211-es és a 220-as kilométer között, ahol a forgalom ugyancsak irányonként egy-egy sávon, az ellenkező, Budapest felé tartó oldalon halad.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük