Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt: jön az újabb drágulás és bővül a vállalat sorsjegykínálata


A Szerencsejáték Zrt. olyan hírt közölt, amelynek valószínűleg nagyon sokan örülni fognak, hiszen bővül a vállalat sorsjegykínálata, így pedig újdonsággal rukkoltak elő a sorsjegykedvelők nagy örömére. A Milliomos Klub már a megjelenésében is tükrözi azt, hogy rendhagyó sorsjegyről van szó, ráadásul rendhagyó módon két darab 85 millió forintos fődíjjal, összesen pedig 5,175 milliárd forintnyi nyereménnyel várja a szerencsevadászokat – mint azt olvashatjuk is a vállalat közleményéből.

Fotó: Mónus Márton / MTI

Formabontó módon most több mint 300 darab milliós nyereményt vihetnek majd haza a szerencsések, és ami a legfontosabb, hogy köztük 45, egyenként 5 millió forintos és 265 darab egy millió forintos nyereményt. Mint a közleményből kiderül, a Milliomos Klubbal akár kétszer 85 millió forint is megnyerhető, a játék által kínált össznyeremény értéke pedig több mint 5 milliárd forint.

Az öt alapjáték mellett egy bónuszjáték is helyet kapott a sorsjegyen.

A sorsjegy már pár napja elérhető a lottózókban, hiszen szeptember elsejétől vásárolható meg, akik pedig szeretnének szerencsét próbálni, azok 2500 forintért juthatnak majd hozzá a sorsjegyhez. A játék részleteiről a Szerencsejáték oldalán láthattok bővebb leírsát, és itt csodálhatjátok meg a sorsjegyet is.

A Kenó ára szeptember 10-én 17.30-perctől emelkedik – tájékoztatta a szerencsejátékok eladásával is foglalkozó üzleteket a Szerencsejáték Zrt.Az elmúlt napokban az Ötöslottó, a Hatoslottó és a Skandináv lottó és a Joker alapdíja is emelkedett, a legnépszerűbb számsorsjátékok ára egységesen 50 forinttal lett magasabb szeptembertől.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük