Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Bármelyik magyar lakástulajdonos vissza nem térítendő támogatást nyerhet fűtéskorszerűsítésre – Itt vannak a részletek


Magyar ingatlantulajdonosoknak nyújt vissza nem térítendő fűtéskorszerűsítési támogatást a Daikin Hungary Kft., a pályázati program teljes keretösszege 150 millió forint. Augusztus 31-ig lehet jelentkezni.

A vállalat tájékoztatása szerint a Daikin márka 100. születésnapja alkalmából indított, magánszemélyeknek elérhető pályázat 100 pályázó számára teszi lehetővé Magyarországon, hogy modern, levegő-levegő hőszivattyús rendszerre, azaz klímás fűtésre cserélje fűtési rendszerét. A nyertes pályázóknak a Daikin a készüléket és a telepítést is biztosítja, a támogatás mértéke a pályázati kalkulátorban elért energiamegtakarítás mértékétől függ.

A pályázatra augusztus 31-ig jelentkezhetnek saját tulajdonukban lévő ingatlannal a magyar adószámmal rendelkező magánszemélyek. Pályázni a Daikin weboldalán lehet, ahol elérhetők a részletes feltételek – közölte a vállalat pénteken az MTI-vel.

A cég közölte: augusztus 31-e után 10 napon belül elbírálják a pályázatokat. A szabályosan kitöltött és hiánytalan pályázatok közül azt a 100 igényt támogatják, amelyiknél bizonyítottan a legnagyobb mértékű az energiamegtakarítás. A modernizálással elért energiamegtakarítás várható mértékét minden pályázó kalkulátorral számolhatja ki, ami a pályázat részeként szintén a Daikin honlapján található.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük