Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Azonosítatlan járvány söpör végig a világon, a vírust még az orvosok sem ismerik


A szakértők is elkapták, de nem tudják, hogy mi lehet ez. Rejtélyes vírus terjed az Egyesült Államokban, már több, tengerentúli Tik Tok felhasználó is beszámolt a legújabb járványról – írta meg pénteken a Daily Star. Elmondták, hogy a SARS-CoV-2-höz hasonló tünetekkel fordultak orvoshoz, bár minden elvégzett tesztjük negatív lett a koronavírusra és az influenzára is. Pedig a lefolyása szinte pontosan ugyanaz. Egy nő arról számolt be, hogy a három hétig tartó betegségét az orvosa sem tudta azonosítani, annak ellenére, hogy még ők maguk is elkapták. Kiderült, hogy nem egy új mutációról van szó, ez a vírus teljesen más.

Három különböző orvosnál voltam, többször teszteltem és még az oltásokat is megkaptam. Az első két doki nem tudta, hogy mi lehet a bajom, mindketten azt mondták, „úgy tűnik, mintha koronavírus fertőzése lenne, még a tünetei is egyeznek, de valójában nem tudjuk, hogy mi ez”

– mondta a közösségi oldalon egy felhasználó hozzátéve, a harmadik orvos azt mondta, hogy nem Covidról van szó, hanem egy új vírusról, ami éppen most fertőz.

A nő videóját ellepték a kommentelők, akik szinte kivétel nélkül egyetértettek az új vírus létezésével. Többen leírták, hogy influenzaszerű tünetekkel mentek orvoshoz, és az ő tesztjeik is rejtélyesen negatív eredményeket mutattak.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük