Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Regionális hírek, Rendezvények, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

A rendőri hivatást népszerűsítették Vásárosnaményban


A rendőri hivatást népszerűsítették Vásárosnaményban

fotó: police.hu

A rendőri munkáról tájékoztatott fiatalokat a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség és a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság toborzási programsorozatának keretében a rendőrök egy vásárosnaményi szakközépiskolában és a munkaügyi kirendeltségen tartottak előadásokat, a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltségen pedig nyílt napon várták az érdeklődőket 2016. február 9-én.

A fiatalok testközelből ismerkedhettek a rendőri hivatással, a napi tevékenység során használt eszközökkel, és kérdéseket tehettek fel a szakterületek dolgozóinak.

A rendvédelmi pálya iránt vonzódó tanulóknak más lehetőségeket is kínál a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság. A város egyik gimnáziumában rendészeti képzés is folyik, a Tisza-parton pedig két éve működtetik az Ideiglenes Bűnmegelőzési Centrumot, ahova a turisztikai idényben a megyén kívülről is érkeznek középiskolás diákok, hogy önkéntes közösségi szolgálatot teljesítsenek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük