Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

A magyar rendőrséget is elérte a rezsiválság: Tilos lesz a bekapcsolniuk a fűtést télen, de felöltözhetnek, hogy ne fázzanak


A rendőröket egy levélben tájékoztatták arról, hogy tilos lesz bekapcsolniuk a fűtést az épületben, a hideg ellen pedig a legjobban megfelelő öltözékkel védekezhetnek majd.

FORRÁS: POLICE.HU

A Zsaruellátó szervezet a Facebook-oldalán megosztott egy levelet, amiben a rendőröknek adnak utasításokat a hidegre vonatkozóan.

Az üzenetben arról tájékoztatták a rendőröket, hogy „a Kapitányságvezető Úr által elmondottak alapján a fűtés beindítására csak és kizárólag az MRFK-ról (Megyei Rendőr-főkapitányság) érkező utasítás, engedély alapján kerülhet sor, önállóan nem lehet a fűtést elindítani az épületekben”.

De a rendőrség a megoldást is megtalálta a hideg elleni védekezés problémájára, amit meg is osztott a rendőrökkel.

„Az irodákba egyénileg behozott hősugárzók bekapcsolása és működtetése szintén nem engedélyezett. A hideg elleni védekezés a megfelelő öltözködési mód megválasztásával és a rendszeres munkaközi szünetekben végzett mozgással biztosítandó” – olvasható a levélben.

“Pihenőidőben majd egymás hátát csapkodjuk, meg majd összebújunk, mint a malacok. Mindenesetre a büfében a forró tea kelendő lesz” – írta a Zsaruellátó bejegyzésében a levélhez.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.