A lónyai határátkelőhelyen fogtak el egy budapesti gyilkosság három gyanúsítottját

Illusztráció

Illusztráció

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére augusztus 11-én 7 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten, a XV. kerületben a Zrínyi utcában egy családi házban egy holttestet találtak.
A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért a BRFK emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A bevezetett nyomozati cselekmények és adatgyűjtés eredményeként a rendőrök Lónyánál 2019. augusztus 11-én 10 óra 30 perckor a bűncselekménnyel összefüggésben elfogtak három férfit, akik az országhatárt Ukrajna irányába megpróbálták átlépni. Az elfogott három férfi elszámoltatása folyamatban van.
Budapesti Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!