Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

A jövő héten is marad a kellemes, kora tavaszias meleg, az esernyőt azért ne hagyjuk otthon


Hétfőn továbbra is felhős lesz az ég, a Dunától keletre egy-egy zivatar sem kizárt, úgyhogy továbbra is mindenképp legyen nálunk egy megbízható esőkabát! A szél ezen a napon sem csitul majd, a hőmérséklet napközben 8-16 fok között ingadozik.

Kedden végre egy kis napsütés is bekukucskál majd a felhők mögül! Bár keleten, délkeleten még mindig lehetnek elszórtan záporok, zivatarok, de a középső és nyugati területeken élők már élvezhetik a hosszabb időszakokra kisütni kívánó Nap sugarait. Az északnyugati szél kissé megszelídül eznapra, a hőmérséklet napközben 8 és 13 fok közötti lesz.

Szerdán azonban igazán gyönyörű időnk lesz! A nap hosszú órákra kisüt, említésre méltó csapadék sehol sem várható, így bátran élvezhetjük a tavaszi napfényt. A légmozgás is visszavesz az erejéből, délutánra 7 és 13 fok közé melegszik majd a levegő.

Vigyázat! Ne feledjük otthonról az esernyőt, és mindig legyen nálunk egy meleg kabát is az elkövetkezendő napokban, hiszen a tavasz még csak most bontogatja virágait! Legyen szép és vidám hétvégénk!

Forrás: Időkép.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük