Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

A járőrök tizennyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból


A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket tizennyolc, ittas járművezetővel szemben folytatott.

Közúti ellenőrzések során – 2020. augusztus 2-át megelőzően – a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén vonták intézkedés alá a rendőrök azt a tizennyolc sofőrt, akik a gyanú szerint vezetésük megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. Két alkalommal közúti közlekedési baleset is történt. A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség, valamint egy esetben közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a sofőrökkel szemben, amelyek során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság