Közzétette - Kategória - Tudta-e? Érdekességek és furcsaságok a nagyvilágban

8 érdekesség, amit eddig nem is gondoltál volna a pasikról


A férfiak fejébe nem könnyű belelátni, és meggyőződésünk, hogy pasik és nők között óriási különbségek vannak. Ők a Marsról, mi meg a Vénuszról jöttünk. Na de biztos ez? Az alábbi tényeket olvasva a te véleményed is könnyedén megváltozhat, elhoztunk ugyanis 8 olyan érdekességet, amit talán sosem sejtettél az erősebbik nemről.

Close up portrait of a hungry bearded man biting cream cake isolated on white background

1. Jobban fáj neki
A férfiak szeretik azt mutatni, hogy őket aztán semmi sem képes ledönteni a lábukról, és minden csalódást fapofával viselnek el. De amikor szakítotok a pasiddal, és azt látod, hogy ő vígan éli a szinglik életét, ne dőlj be a látszatnak. Az igazság az, hogy a pasikat is megviseli az elutasítás, egy párkapcsolat befejezése, vagy a viszonzatlan szerelem, csak ők ezt nem szívesen mutatják ki mások előtt.

De épp ezért sokkal hosszabb ideig szenvednek a lelki gondoktól, és nehezebben lépnek tovább. Ezért van az, hogy amikor te már rég elfelejtetted az exedet, ő felkeres téged, mert hiányzol neki. Nem akarják elmondani, de ilyen téren még érzelmesebbek is lehetnek, mint a nők!

2. Tényleg sírnak néha…
Csak nem előttünk. Nagyon ritka az, hogy egy férfi a párja előtt sírjon, kivéve, ha nagyon komoly dolog történt. Azonban a pasik is elérzékenyülnek időről időre, és ha egyedül vannak, bizony megesik, hogy elsírják magukat, akár csak egy megható videót nézve, vagy azért, mert teljesen begőzöltek az elmúlt hetekben.3.

A pornó alap
A férfiak viszonylag gyakran néznek pornót, akkor is, ha a világ legtökéletesebb nőjével élnek kapcsolatban, és a szex hibátlan! Mindegy, mit csinálsz, a felnőtt filmek akkor is szerepet fognak játszani a pasid életében, és ezért nem érdemes aggodalmaskodnod, vitatkozni pedig pláne nem! Ha egyedül van otthon a párod, valószínű, hogy előkerül az inkognitó lap a Google-ben, és eltűnik a gépe előtt egy fél órára, de mindaddig, míg a szerelmi életetekre ez nincs negatív befolyással, kár is foglalkoznod vele.

Akkor sincs baj, ha kiderül, hogy a pasid szívesen néz olyan videókat, amikben két nő – egy férfi felállás van, mert az, hogy miről fantáziál, a közelében sincs annak, amit a valóságban is bevállalna!

4. Ha a nő irányít
A pasik megszokták, hogy az irányítás általában az ő kezükben van, és a kapcsolatotokban ő a dominánsabb fél. De titkon megőrülnek azért, ha néha elengedhetik a gyeplőt, és a barátnőjük átveszi az irányítást! Pláne, ha a szexről van szó, hiszen minden férfit kiábrándít egy kicsit az, ha kizárólag ők kezdeményezik az együttléteket, és a párjuk csak rábólint erre.

5. Kellenek a bókok
És ezzel el is jutottunk a következő ponthoz. A férfiak már fiatalon megtanulják azt, hogy egy nőnek bókolni kell, mert imádjuk hallani a kedves szavakat, és az önbizalmunk miatt is szükségünk van erre. De az már valahogy ritkább, hogy mi dicsérjük a pasikat, holott nekik is rengeteget számít a gesztus.6.

A jövőbeli tervek
A te pasid is gondol a közös jövőre, még akkor is, ha sosem hozza szóba, milyen tervei vannak a kapcsolatotokra nézve. Ő is álmodozik azon, hogy egy nap majd összeköltöztök, és milyen szuper lesz minden nap együtt ébredni, hogy majd egy napon megkéri a kezed, és hogy közös gyerekeitek születnek.

Azonban sokszor a srácok annyira tartanak a csalódástól és az elutasítástól, hogy inkább nem mondják ki őket hangosan, csak ha te is így teszel. Annál kellemetlenebbet el sem tudnak képzelni, mint hogy két eltérő dolgot akartok, és ő kerül a sebezhetőbb pozícióba.

7. A jeleket nem értik
A kezdetek kezdetén a férfiak kizárólag a külsődet figyelik, és ez az, ami felkelti az érdeklődésüket. Azonban ne gondold, hogy a pasik csakis a 10/10-es nőket veszik észre, és kizárólag velük szeretnének ismerkedni. Valójában egy kedves mosoly, egy szexis mozdulat vagy a magabiztos viselkedés egyaránt olyan tényező lehet, ami megdobogtatja egy pasi szívét.

Azonban szüksége van a 100%-ig egyértelmű jelekre ahhoz, hogy bátorságot gyűjtsön, és leszólítson. Ha csak néha-néha pillantasz rá, nem fogja tudni, valóban vágysz-e a társaságára, és inkább elengedi a dolgot, ezért ne félj többször is mosolyogni és szemkontaktusba kerülni vele, hogy tényleg értse a jeleket!

8. A multitasking
Ismered azt a helyzetet, amikor beszélsz a pasiddal, és ő olyannyira bele van feledkezve a számítógépes játékába, hogy meg sem hall? Vagy amikor épp a telefonját nyomkodja, te pedig megkéred őt, hogy holnap szaladjon el a boltba, és bár rábólint, másnap nem is emlékszik rá?

Az igazság az, hogy ezt nem direkt csinálják. A pasiknak sokkal nehezebben megy az, hogy egyszerre többfelé figyeljenek, és sokszor nem is sikerül nekik. Ezért ha nem rémlik neki, hogy mit beszéltetek tegnap, ne vedd magadra a dolgot; ez nekik egyszerűen nem az erősségük!

/www.bien.hu/