5 jel, ami szerint kifele kacsintgatsz a párkapcsolatodból

párkapcsolat

Ha egy párkapcsolat nem működik, ha az egyik fél boldogtalan és már múlóban a szerelem, akkor egy idő után bizony elkezd kifele kacsintgatni. Nem feltétlenül azért, hogy megcsalja a párját, de benne van a pakliban, hogy már keresi a következőt, akivel rögtön viszonyt kezdhet. Vajon a te kapcsolatod már itt tart, hogy a következőt keresed? Ebből az 5 jelből kiderül!

1. Sokat panaszkodsz a párodról a barátaidnak

Ez egy egyértelmű és tiszta jele annak, hogy a párod már nem a régi a szemedben és már valószínűleg elmúlt a rózsaszínköd, netán vele együtt a szerelem is. Már nincs meg a tekintélye a párodnak. Ha már nem csakhogy nem áradozol róla, de egyenesen szidod a barátaidnak és mindig csak panaszkodni tudsz vele kapcsolatban, akkor kétségtelen, hogy kifele kacsintgatsz.

2. Egyre többször hazudsz a párodnak

Gond nélkül füllentesz, mondasz kisebb-nagyobb hazugságokat a párodnak. Miért jöttél haza később, kivel voltál, mit csináltál. Talán azért se mondasz igazat, mert már valóban szórakozni vagy ismerkedni voltál, vagy mert egyszerűen már nem érdekel annyira a párod, hogy őszinte legyél vele. Ha pedig mind emiatt egy szemernyi bűntudat sincs benned, akkor igazán idő kérdése, mikor következik be a partnerváltás.

3. Több időt töltesz a barátaiddal

Már egyre kevésbé érdekel az, hogy hazasiess? Hogy a pároddal lehess? Szívesebben vagy barátaiddal, kollégáiddal és ülsz be velük valahova? Hát, ha már nem akarsz hazasietni a párodhoz és több időt tölteni vele, hanem szívesebben vagy a barátokkal és mondjuk ültök be valahova terepszemlézni, akkor már igazán keresztet is lehet vetni a kapcsolatod felett. Hiszen, ha otthon minden rendben lenne, nem a bulit meg a barátokat választanád.

4. Egyre jobban feltűnik, miket nem szeretsz a párodban

Nap, mint nap az tűnik fel, mi és mennyire idegesít a párodban. Már minden apró kis mozdulata is feltolja a vérnyomásodat. Ahogy köszön, megpuszil, nevet, fogat mos, szinte már az is, hogy lélegzik. Talán még meg is jegyzed neki, vagy csak magadban fortyogsz, de egyre inkább eleged van belőle. Néha már nem is érted magad, hogy jöhettél vele össze, ha egyszerűen az egész ember idegesít.

5. Egyre kevesebbet beszélgetsz a pároddal

Nem hogy a titkos vágyaidról, az érzelmi világodról és gondolataidról, de kevéssé magánjellegű dolgokról is alig vagy hajlandó vele beszélgetni. Gyorsan letudjátok a kinek-milyen volt a napja és annyi. Egyre kevésbé vágysz vele intimitásra vagy arra, hogy foglalkozzon veled. Ha pedig még el is kerülöd őt vagy lezárod, akkor tényleg bármikor robbanhat a bizonyos bomba, és akkor szépen lelépsz.

noiportal.hu

Vélemény, hozzászólás?