Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

2021 darab hajóutat sorsolnak ki és bárki nevezhet rá


A Virgin Voyages gigantikus akciója egész évben tart, és nem is annyira bonyolult jelentkezni rá.

A Virgin Voyages február 14-én, azaz Valentin napon kezdi meg egész éven át tartó nyereményjátékát, méghozzá ezer hajóút kisorsolásával. Elmondásuk szerint a „Hajórakomány szeretet” című kampánnyal szeretnék meghálálni az utasaik bizalmát. A dátum nem véletlen tavaly éppen ezen a napon kezdte meg első tengeri útját a Scarlet Lady nevű hajójuk. Hogy a hajóutak pontosan milyen úton fognak haladni, azt nem tudjuk, de a Scarlet Lady tavaly a Karib-tengeren teljesített szolgálatot.

Az első szakasz március 16-ig tart, eddig lehet beküldeni a nevezéseket. A nevezés nem más, mint egy bemutatkozó videó, amelyben a pályázó elmondja, miért is szeretne részt venni az úton. Elsőként fel kell iratkozni a Virgin Voyages hírlevelére, a folytatásról tájékoztatást küldenek.

A videó mellett van még egy feltétel: a jelentkezőnek minél aktívabban kell kommunikálnia a programról és a Virgin Voyagesről közösségi médiás felületein.

Az ötlet amúgy nagyszerű: a hajótársaság elajándékoz ezer utat, de könnyen lehet, hogy a jelentkezésért cserébe több ezer, vagy akár több tízezer sajtóügynököt szerez magának, akik egész évben folyamatosan posztolni fognak róluk a nyeremény reményében.

/roadster.hu/