Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

2020 nyarán ingyen körbeutazhatod a görög szigetvilágot


 

Az UnforgettableGreece utazási ügynökség egy különösen gáláns ajánlattal állt elő. Keresik azt a tehetséges instafotóst, aki jövő nyáron addig kattintgatja a vakációra biztosított mobilt, amíg a legtöbbet ki tudja hozni a festői Görögországból. A jelentkezéshe nem kell más, csak egy nyilvános Instagram profil, hashtagek használtat, az UnforgettableGreece betaggelése és egy görögországi fotó, amivel a pályázó elindul a versenyben. A nyertes másodmagával 9 full extrás napot kap Athénban, Santorinin, Mykonoson és Krétán, a legszebb hotelekben, a legjobb programokkal. Végig kell majd dokumentálnia…de őszintén? Egy ilyen nyaralásért cserébe?

A görög szigetek változatossága és leírhatatlan szépsége nincs az, akit ne ihletne meg. A kék ezer árnyalatában játszó víz, a fehérre meszelt házak, a tavernák egyszerűen kedves hangulata, az egész környezet arra csábítja még a legkevésbé fotós alkatokat is, hogy fényképezőt rántsanak. Ezt látnia kell mindenkinek, aki otthon van, mert elmondani nehéz lenne. Míg régen a fotóalbummal az ölünkben ültünk a képek fölött, addig ma már néhány gombnyomás és a közösségi felületeken landolnak a fotók. És Görögországnak ugyan semmi szüksége a filterekre, az Unforgettable Greece most azokat hívja játékra, akik már elkészíthették életük képét – Görögországban.

A dolgunk annyi, hogy nyilvánosra állítjuk a profilt, feltöltjük a legszebb görög fotónk, betaggeljük az UnforgattableGreece-t, és használjuk az #UnforgettableInstagrammer hashtaget a fotó címénél.

Ezután pedig várjuk, hátha mi leszünk a szerencsések és kiértesítenek, hogy 2020 nyarán másodmagunkkal elindulhatunk a nagy görög kalandra.

Egy Samsung S10 telefon lesz a társunk, amivel annyi jó fotót kell produkálnunk a 9 nap alatt, amennyit csak tudunk.

Téma lesz bőven: privát vezetés az Akropoliszon, autentikus görög főzőiskola, Mykonos szélmalmai, Santorini kék-fehér házai, Kréta rózsaszínhomokos lagúnái.

A jelentkezési határidő november 15-e, eddig szedjük össze a legkedvesebb fotóinkat és taggeljük szorgalmasan. A profilt ne felejtsük nyilvánosra állítani! Indulhatunk?