Közzétette - Kategória - Bulvár

2015 nagy győztesei: milliós nyeremények a tévéből


Több versengés is képernyőre került 2015-ben, izgulhattak a nézők a játékosokért az 1 perc és nyersz!, a Gyertek át szombar este!, az 50 milliós játszma, A kocka és a Maradj talpon! közben. Ott volt A Dal, a Got Talent és a Sztárban sztár, mikor szavazni is lehetett a legjobbra, a konyhapultok mögött pedig idén nem csak felnőttek versengtek a fődíjért.

Liptai Claudia 2015-ben nem 40, hanem 50 milliót adott volna a legjobb játékosoknak, ezt az összeget azonban senki nem érte el, egyik párosnak sem sikerült úgy pakolgatni a pénzkupacokat, hogy a kérdéssor végére az összes megmaradjon. A legjobb az évben Bódi Barnabás és ifj. Bódi Barnabás voltak, apa és fia nyerte a legmagasabb összeget a TV2 játékában: 6 millió forinttal lettek gazdagabbak novemberben.

Az 50 milliós játszma legjobb párosa

Forrás: TV2

Idén ősszel mutatkozott be Ördög Nóra vezetésével A kocka, ami 10 millió forintot ígért annak a játékosnak, aki minden feladatot teljesít. A TV2 játékában az első szériában senkinek nem sikerült elhoznia a fődíjat, a legmagasabb nyeremény 3,2 millió forint volt – ezt hármak vitték el 2015-ben: Szabolcsi Attila, Evellei-Pipoly Adrienn és Mátyási Gábor.

Szabolcsi Attila volt az egyik legjobb

Forrás: TV2

Az RTL Klub idén visszahozta az 1 perc és nyersz!-et, Sebestyén Balázs ügyességi vetélkedőjében ketten nyertek 3-3 millió forintot. A papírgurigákkal, lufikkal és kupakokkal Barsi Lilla és Pető-Plaszkó Zsolt bánt a legjobban. A fiú adása különleges volt amiatt is, hogy mivel siket, végig párja jelelt neki és a stúdióban is egész más értelmet nyert a taps, a lány pedig kerekesszékes barátnőjéért küzdött, neki adta a teljes összeget.

A Duna TV-n ismét a mélybe zuhantak azok, akik nem tudtak helyesen válaszolni a kérdésekre, néhányuk azonban magas összeggel távozhatott a Maradj talpon!-ból.

Az RTL Klubon küzdöttek A konyhafőnök harmadik szériájának séfjelöltjei, a pultok mögül ezúttal Ági került ki győztesként, ő vihette haza a 10 milliós fődíjat. Most először fordult elő, hogy nő nyerte meg a szériát, terveiről itt mesélt hosszabban az Origónak.

2015-ben Ágié lett a fődíj

Forrás: RTL Klub

Az RTL II gyerekekkel forgatta a vetélkedő Junior változatát, ahol szintén Fördős Zé, Bernáth József és Vajda Pierre állt a pultok mögött. Magyarország első junior konyhafőnöke Hanga lett, aki a 10 millió forint mellett párizsi utazással lett gazdagabb.

Az ország első junior gyertese Hanga lett

Forrás: RTL II

2015-ben a tévés vetélkedők mellett tehetséget is kutattak, az RTL Klub útjára indította a Hungary’s Got Talent-et, amit a Dirty Led Light Crew nyert meg – a csapat háromszor állt a zsűri elé, és minden alkalommal lenyűgőzte őket produkciójával.

A Sztárban sztár színpadán ezúttal is látványos átalakulásokat láthattunk, a legszórakoztatóbb ezúttal Gáspár Laci volt, aki hangja mellett külsejével is többször lehengerelte a zsűrit: több alkalommal állt női ruhában és parókában a színpadra. Az énekes a fináléban mondta el Tilla kérdésre, hogy a nyert összeget nem viszi haza, hanem az Együtt a daganatos gyermekekért alapítványnak adományozza.

Gáspár Laci nyerte az idei Sztárban sztárt

Forrás: TV2

A Dal még februárban volt képernyőn, akkor arra szavaztak a nézők, hogy Boggie jusson ki az Eurovízióra. Az énekes a Wars for Nothing című dalát adta elő Bécsben, amivel a huszadik helyen végzett. A következő évben teljesen átalakul a műsor, megváltozik a zsűri és más lesz a szavazás is.

Boggie nyerte meg A Dalt

Forrás: Boggie


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük